«Велодень -2023» відбудеться в Кам’янському

«Велодень -2023» відбудеться в Кам’янському

У суботу, 20 травня, в Кам’янському стартує «Велодень-2023» під гаслом «Їдемо, допоможемо, переможемо!». Велопробіг спрямований на підтримку Збройних Сил України. До участі запрошуються всі охочі, повідомила пресслужба міськради.

Програма заходу

  • 8:30 – на майдані Петра Калнишевського розпочнеться реєстрація учасників.
  • 9:00 – стартують дитячі велоперегони.
  • 10:00 – старт загальноміського велопробігу.

Схема маршруту: проспект Тараса Шевченка – підйом на мостовий перехід через р. Дніпро – по мостовому переходу до Лівобережжя – Єлизаветівське шосе – проспект Наддніпрянський – проспект Героїв АТО – та фініш у сквері за кінотеатром «Мир».

Для безпечного проїзду велосипедистів на час проведення заходу рух транспорту буде організовано в обидва напрямки по одній дорожній смузі мостового переходу. Повне перекриття руху заплановане лише на частині проспекту Тараса Шевченка (від вулиці Галини Романової до проспекту Аношкіна) на час старту та підйому велосипедистів до мостового переходу через р. Дніпро. Загальна дистанція складає приблизно 13 км.
За колоною буде їхати автобус, на якому учасники у разі необхідності зможуть дістатися фінішу.

Також після фінішу учасники велопробігу зможуть автобусами доїхати на правий берег. Два автобуси вирушатимуть від кінотеатру «Мир» (магазин «Корзинка») о 12:00 та ще два автобуси повезуть учасників велозаїзду на правий берег о 13:00.