Менше 30 хвилин тривала позачергова сесія міськради Кам’янського

Менше 30 хвилин тривала позачергова сесія міськради Кам’янського

Автор: Валентин Фіголь

Чотири основних та більш ніж два десятки додаткових питань порядку денного розглянули депутати міської ради Кам’янського на сесії 4 вересня. Приблизно по хвилині на питання.

Міськрада підтримала практично всі запропоновані рішення без обговорення та виступів депутатів. Серед питань порядку денного слід відзначити повернення лікарень на баланс міської ради.

З Програми підтримки міського водоканалу перекинули 14 мільйонів гривень з ремонтів на оплату електроенергії. Тепломережам виділили 5 мільйонів на погашення боргу перед ОАО «ДніпроАзот» за тепло для Соцміста. Теплопостачаючій компанії виділили 42 мільйони на ліміти газу для лівобережної котельної.

Департаменту ЖКГ дадуть грошей на підтримку житлового фонду:

  • 1 мільйон на засипку погребів,
  • 4 мільйони на проекти капремонтів покрівель будинків,
  • 1 мільйон на ремонт внутрішньо квартальних доріг та тротуарів,
  • Півмільйони на будматеріали для ремонтів в житловому фонді.

Рада передала бульдозер з КП «Екосервіс» на КП «Водопостачаюча компанія». Також водоканалу передано подаровану обласною владою машину для промивання каналізації.

Міська рада відклала розгляд нового Порядку встановлення тимчасових споруд. Депутати вирішили провести регуляторну процедуру цього проекту рішення і розібратись як слід з проектом, розповів Олександр Залевський, секретар міськради.

Також депутати поки що не розглядали пропозицію бюджетної комісії міськради про збільшення земельних платежів для промислових підприємств. Але питання вивчається, зазначив О. Залевський: було би правильно, якби більше платили до бюджету підприємства, які завдають кам’янчанам клопоту своїми викидами.