Екстремальні служби Кам’янського борються з бездоріжжям і рятують худобу

Екстремальні служби Кам’янського борються з бездоріжжям і рятують худобу

Автор: Валентин Фіголь

С заявою про бездоріжжя звернулись до поліції мешканці будинків по вулиці Семашко на Дніпробуді.

Двоє місцевих чоловіків викликали поліцію і вимагали притягти до відповідальності посадових осіб, через бездіяльність яких доведені до незадовільного стану дороги на Дніпробуді. «Районом ані пройти, ані проїхати!» – скаржились громадяни поліцейським, які приїхали на виклик.

Це вже вчетверте мешканці викликають поліцію заявами на невідомих, які довели дороги до аварійного стану. А до того були ще звернення до районної адміністрації та до департаменту ЖКГ. «Роботи будуть виконані за наявності фінансування», – відповіли посадовці громадянам.

Поліція реагує на звернення громадян щодо стану доріг, пояснив ситуацію Сергій Максименко, офіцер поліції. Складаються приписи з вимогою усунути несправність дорожнього покриття. «Ми нічого не можемо вдіяти проти невиконання приписів, – визнає С. Максименко. – Поліція реагує в межах своїх повноважень».

Громадяни обіцяють і надалі намагатись звернути увагу самоврядування на стан доріг на Дніпробуді.

Сьогодні вранці працівники іншої екстремальної служби – рятувальники, теж виконували дещо незвичну місію.  

Вони отримали повідомлення про те, що по вулиці Азовська Заводського району неподалік будинку № 13 у покинутий льох впала коза. Рятувальники за допомогою драбини та мотузки витягли тварину назовні живою і цілою.

Поліцейські та рятувальники напередодні початку опалювального сезону спільно провели профілактичний рейд серед мешканців приватного сектору.

Вони розповідали мешканцям про необхідність дотримуватися вимог пожежної безпеки при експлуатації опалювальних приладів. Правоохоронці звернули увагу батьків на небезпеку, яка може спіткати дітей, залишених вдома без нагляду з ввімкненими опалювальними приборами.