Майже три сотні кам’янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки

Майже три сотні кам’янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки

Сьогодні, 18 травня, на площі Петра Калнишевського в Кам’янському відбувся масштабний флешмоб «Вишиванка єднає». В танці, присвяченому єднанню та красі української вишиванки, взяли участь 267 кам’янчан різного віку – школярі, педагоги, бібліотекарі, актори, хореографи та працівники музею.

Як повідомляється на сторінці «Освітяни Кам’янського», флешмоб об’єднав у танці представників 79 закладів освіти та культури міста.

З ініціативою святкування «Дня вишиванки» в Кам’янському саме в такому форматі виступила директорка закладу дошкільної освіти №18 «Оленка» Ольга Суркова. А  працівники департаменту з гуманітарних питань міської ради та учасники флешмобу допомагали втілювати цей задум в життя

Директорка департаменту Наталія Рева теж приєдналася до учасників флешмобу, привітала всіх зі святом і подякувала за таку згуртованість, любов і повагу до національних традицій.

«Вийшло дуже видовищно, а головне, що в День вишиванки ми проявили свою готовність єднатися заради спільної справи, долати труднощі й випробування, підтримувати один одного, доводячи щодня – українці непереможні!», – зазначили учасники флешмобу.

Майже три сотні кам'янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки - ФОТОМайже три сотні кам'янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки - ФОТОМайже три сотні кам'янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки - ФОТОМайже три сотні кам'янчан взяли участь у флешмобі до Дня вишиванки - ФОТО