У Кам’янському – новий-старий керівник поліції

У Кам’янському – новий-старий керівник поліції

9 лютого в Кам’янському представили нового главу поліції. На посаду начальника Кам’янського районного управління поліції призначений полковник поліції Сергій Олександрович Лукашов. На посаду його заступника призначений Андрій Анатолійович Пінчук.

З призначенням Сергія Лукашова привітав Кам’янський міський голова Андрій Білоусов.

«Протягом трьох років Сергій Олександрович Лукашов працював у нас в місті. Ми знаємо його як відповідального керівника, бажаємо йому плідної роботи, і будемо всіляко допомагати в його діяльності, спрямованої на забезпечення правопорядку в Кам’янському. Міська влада в особі міської ради згідно з прийнятими програмами й надалі надаватиме підтримку правоохоронним органам, оскільки ми прекрасно розуміємо, наскільки важливою є робота в сфері забезпечення правопорядку. Хочу також подякувати за спільну роботу Андрія Пінчука і керівництво Національної поліції області за те, що підтримують і допомагають нашому місту в забезпеченні правопорядку», – сказав міський голова Андрій Білоусов.

«Я звик працювати наполегливо і не підводити своє керівництво. Моя основна мета ‑ забезпечити захист і безпеку жителів міста. Дякую керівництву ГУНП в Дніпропетровській області за надану довіру, і воно дійсно буде виправдано. Також дякую попереднього керівника Андрія Пінчука за видимі позитивні зміни і напрацювання », – зазначив Сергій Лукашов.

У Кам'янському - новий-старий керівник поліції - ФОТО