У навчальних закладах Кам’янського триває підготовка до ЗНО-2021

У навчальних закладах Кам’янського триває підготовка до ЗНО-2021

У Кам’янському активно йде процес підготовки до ЗНО-2021. Протягом минулого тижня учні навчальних закладів проходили електронну реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання, а відповідальними від кожного закладу сформовано пакет документів та відправлено до регіонального центру оцінювання якості освіти. Про це повідомили в департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Цьогоріч у Кам’янському працюватиме 10 пунктів тестування, що на п’ять більше порівняно з попереднім роком. Так, 9 лютого в департаменті з гуманітарних питань міської ради відбулась інструктивно-методична нарада, на якій обговорили особливості роботи навчальних закладів як пунктів тестування.

На нараді обговорили такі важливі питання, як: співпраця з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти, формування складу працівників пунктів тестування, організація проходження ними сертифікації, підготовка закладів до роботи як пункту тестування, алгоритм дій  під час проведення ЗНО, забезпечення технічними засобами для проведення тестування з іноземної мови.

Досвідом роботи на пунктах тестування активно ділилися з колегами Наталія Гончар (директор НВК№37), Віта Буй (колегіум №16), Ірина Кардашова (СЗШ№30), Сніжана Занєгіна (гімназія №39).

Зокрема, Наталія Гончар підготувала для колег навчальний відеофільм щодо роботи пунктів тестування та презентувала методичні посібники для опанування необхідними знаннями з цього напряму роботи.