У Кам’янському чоловік побив до смерті свою матір

У Кам’янському чоловік побив до смерті свою матір

Мати намагалася вмовити сина працевлаштуватися. У відповідь він жорстоко побив, а потім задушив її, повідомляють у Кам’янському районному управлінні поліції.

Про виявлення жінки без ознак життя з численними тілесними ушкодженнями в поліцію повідомили лікарі швидкої медичної допомоги. 24 грудня пенсіонерку мертвою у своєму будинку виявив син. Він намагався запевнити правоохоронців, що вранці почув, як матір погано дихає та викликав лікарів, і до її смерті він не причетний.

Однак, під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські відділення № 2 (Південне) Кам’янського РУП  встановили, що до смерті жінки причетний саме її син, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння стані спочатку наніс жінці тілесні ушкодження, а потім задушив. Проведені судово-медичні та інші експертизи підтвердили підозру слідчих.

Як було з’ясовано, між родичами виникали сварки через те, що 41-річний раніше судимий чоловік ніде не працює, постійно пиячить та живе за рахунок пенсії 62-річної матері. Під час чергового конфлікту, коли чоловік вживав горілку  мати намагалася вмовити сина працевлаштуватися, у відповідь він побив її, а після задушив прикривши рукою їй рота та ніс.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою в Дніпропетровській області чоловіку повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.