Аварійники водоканалу в Кам’янському не мають вихідних

Аварійники водоканалу в Кам’янському не мають вихідних

Тільки но комунальники завершили масштабний ремонт водогону в центрі Кам’янського – і вже готуються до пошуку джерела підземного аварійного витоку на провулку Сагайдачного.

Автор: Валентин Фіголь.

«Вихідний – як для коняки весілля, – жартують комунальники в Кам’янському. – Мордяка в квітах – а все інше в милі!..»

Так і сьогодні, 10 травня, зранку генеральний директор КП «Кам’янський водоканал ДОР» Антон Полюлях висловив подяку всім бригадам підприємства та керівникам підрозділів, які вдень та вночі працювали на майдані Героїв для найшвидшого відновлення водопостачання в центральній частині міста.

Аварійники водоканалу в Кам’янському не мають вихідних - ФОТО
Антон Полулях, генеральний директор КП «Кам’янський водоканал ДОР»

«Ваша праця – взірець надійності в обслуговуванні водопостачальної мережі міста! – подлякував підлеглим А. Полюлях. – Також хочу подякувати за допомогу в вирішенні питань в найкоротші терміни – КП ДОР “Аульський водовід”, Департамент житлово-комунального господарства та будівництва КМР, КП КМР “БЛАГОУСТРІЙ” та керівництво міста та області».

Тимчасом на аварійників чекає новий аврал: третю добу тече вода з-під проїжджої частини на перехресті проспекту свободи та провулку Сагайдачного.

«Позавчора ми повідомили міськводоканал про витікання води…» – кажуть місцеві двірники.

Аварійники водоканалу в Кам’янському не мають вихідних - ФОТО

Вдень 9 травня аварійники навідались до місця аварії, але джерела витікання одразу ж знайти не змогли.

Аварійники водоканалу в Кам’янському не мають вихідних - ФОТО

«Будемо шукати!» – пообіцяв Сергій Гончар, фахівець водоканалу.

Аварійні служби водоканалу Кам’янського виконують по 300-400 заявок на аварійні ситуації на комунікаціях протягом місяця. Інвестиційна програма КП «Кам’янський водоканал ДОР» на 2021 рік передбачає, що підприємство планує провести ремонтно-відновлювальні роботи на водогонах та каналізації на суму 8,7 мільйонів гривень.