Дайджест надзвичайних новин Дніпропетровщини

Дайджест надзвичайних новин Дніпропетровщини

Надзвичайники області ліквідували застарілі боєприпаси, гасили пожежі та допомогли чоловікові вибратися з халепи.

Небезпечні знахідки

7 червня у місті Дніпро Самарського району на вулиці Кокчетавській під час прогулянки чоловік натрапив на небезпечний предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 30 мм.

О 09:50 у Криворізькому районі під час пошукових робіт громадською історико-пошуковою організацією виявлено предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 152 мм.

Відділеннями Групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

09.57.24.jpeg20.13.08.jpeg

Пожежа у приватному секторі

7 червня о 14:40 надійшло повідомлення про пожежу на території приватного житлового сектору у Нікопольському районі, місто Марганець на вулиці Озерна.

На території приватного домоволодіння у господарчій споруді виникла пожежа.

Вогнем знищено дерев’яну господарчу споруду та майно всередині на загальній площі 20 кв. метрів.

Пожежу локалізовано о 14:58 та ліквідовано 15:50.

Загиблих та постраждалих немає.

До ліквідації пожежі залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

20.58.49.jpeg20.58.50.jpeg

Застряг у трубі

7 червня о 21:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Космічній Соборного району міста Дніпро, чоловік застряг в трубі та не в змозі вибратися звідти самостійно.

По прибуттю до місця виклику співробітники ДСНС встановили, що чоловік самостійно потрапив до технологічного приміщення котельні, яке розташоване на рівні третього поверху та перебував там приблизно 5 діб.

Рятувальники за допомогою мотузки та спорядження спустили чоловіка до рівня першого поверху, після чого передали працівникам екстреної медичної допомоги. Врятованого чоловіка, 1966 року народження, з попереднім діагнозом «виснаження» госпіталізовано до міської клінічної лікарні.

До надання допомоги залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

22.35.55.jpeg22.35.40.jpeg

Горіло сіно

8 червня о 05:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного житлового сектору у Криворізькому районі, село Радушне на вулиці Шкільній.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що на території приватного домоволодіння горить сіно, вагою 1 тонна.

Вогнем знищено частково сіно на площі 6 кв. метрів.

Пожежу локалізовано о 05:45 та ліквідовано о 06:04.

Загиблих та постраждалих немає.

До ліквідації пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.