У центральному парку Кам’янського відзначили День молоді

У центральному парку Кам’янського відзначили День молоді

23 червня в центральному парку Кам’янського відбувся урочистий захід «Kamianske Summer Fest» з нагоди святкування Дня молоді.

З наступаючим святом молодь Кам’янського привітав мер Андрій Білоусов.

«Молодість – захоплюючий, цікавий і насичений період життя. Ви формуєте світогляд і громадянську позицію, сповнені сил і енергії для реалізації найсміливіших ідей. Ви – майбутнє нашої країни! У нашому місті дуже активна молодь, ми пишаємося цим і готові підтримувати ваші починання. Нехай всі ваші бажання втілюються у життя, а цілі – успішно і легко реалізуються!» – сказав Андрій Білоусов.

У ході урочистої церемонії нагородження Андрій Білоусов вручив молодим людям нагороди за досягнення в різних сферах життєдіяльності міста. Серед нагороджених – студенти навчальних закладів, керівники творчих колективів, працівники підприємств, медики, вчителі, підприємці, активісти та багато інших.

Також були визначені переможці міської премії «Молодіжний лідер» в шести номінаціях – творчі, спортивні, наукові та виробничі досягнення, а також номінації «особиста мужність» і «внесок в забезпечення розвитку молодіжного руху». Всі переможці були нагороджені дипломами лауреата міської премії «Молодіжний лідер – 2021».

На території центрального парку відбулася розважальна програма з різноманітними локаціями. Також для молоді та всіх гостей парку організували вечірній святковий концерт з виступами кавер-гуртів «New York» (Кам’янське) і «InSide» (Всеукраїнський гурт).

У центральному парку Кам'янського відзначили День молоді - ФОТО У центральному парку Кам'янського відзначили День молоді - ФОТО