На Дніпропетровщині чоловік вбив власну матір та побив її співмешканця

На Дніпропетровщині чоловік вбив власну матір та побив її співмешканця

На ґрунті постійних конфліктів чоловік наніс жінці смертельні тілесні ушкодження,  після чого молотком спричинив чоловіку тяжкі травми, повідомляють в Нацполіції.

24 червня о 19:42 до поліції Павлограда надійшло повідомлення про те, що в квартирі по вул. Сергія Корольова померла 58-річна власниця помешкання. На місці події правоохоронці виявили тіло жінки з чисельними тілесними ушкодженнями. Під час опитування сина потерпілої, останній повідомив, що мати повернулась від свого співмешканця побитою та лягла відпочивати, а згодом померла.

Відпрацьовуючи повідомлення, до чергової частини Павлоградського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що каретою швидкої допомоги доставлено 61-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями.

Поліцейські з’ясували, що ці події між собою пов’язані. Проведеними оперативними заходами  встановлено, що тяжкі тілесні ушкоджень чоловіку та жінці спричинив син померлої – 36-річний місцевий мешканець. Наразі останнього затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік намагався заплутати слідство та надавав різні версії події.

Під час слідчих дій вилучено та направлено на експертне дослідження знаряддя злочину – молоток.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру за вчинення злочину передбаченого ч.1, 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років.

Наразі слідчі вийшли до суду з клопотанням щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави. Слід зазначити, що затриманий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за навмисне вбивство.