Представники ЦМІ Кам’янського відвідали Церемонію нагородження Гуго Гроція 2021 в Одесі

Представники ЦМІ Кам’янського відвідали Церемонію нагородження Гуго Гроція 2021 в Одесі

23 грудня минулого року на запрошення партнерської громадської організації «Десяте квітня» представники Центру молодіжних ініціатив Камянського відвідали церемонію нагородження премією Гуго Гроція-2021 в Одесі.

Кам’янчани взяли участь у п’яти цікавих панельних дискусіях із представниками громадського сектору, бізнесу та молоді. Обговорювали соціальні ініціативи, досвід роботи із молоддю, мотивацію, волонтерство та можливості.

Представники ЦМІ висловили подяку ГО «Десяте квітня» і сподівання на подальшу плідну співпрацю, а також зазначили, що на 2022 рік команда ЦМІ підготувала низку цікавих ініціатив та проєктів.

Для довідки:

Гуго Гроцій – голландський юрист, філософ, дипломат і поет, який жив наприкінці XVI – на початку XVII століття. Організація «Десяте квітня», названа на честь дати народження цієї видатної постаті, сприяє популяризації та поширенню обізнаності про його знання, досягнення та внесок у розвиток прав людини в світі. У 2019 році започаткована премія Гуго Гроція, якою відзначаються відомі українські особистості за внесок у галузі захисту прав людини.