Автоентузіаст із Європи створив цікавий проект на основі легендарного «Запорожця»

Автоентузіаст із Європи створив цікавий проект на основі легендарного «Запорожця»

В мережі Інтернет «засвітився» дуже цікавий проект на основі легендарного ЗАЗ-968М – «Запорожця».

Автомобіль отримав безліч конструктивних змін, внаслідок чого втратив свою заводську автентичність, але від цього став тільки кращим.

Як видно на фото, кастомний «Запорожець» знаходиться в ідеальному стані і виглядає по-справжньому люксово. Разом із комбінованим забарвленням кузова він відрізняється тим, що поєднує в собі ідеально підігнані один до одного елементи ще кількох споріднених моделей (966-ої і 998-ої).

Автоентузіаст із Європи створив цікавий проект на основі легендарного «Запорожця» - ФОТО Автоентузіаст із Європи створив цікавий проект на основі легендарного «Запорожця» - ФОТО

Крім того, автоентузіаст, що живе в Європі, приділив пильну увагу колесам, які значно перевершують у ширині базові, а також мають хромовані центральні вставки. У салоні машини можна виявити небачену для представників радянського автопрому високоякісну натуральну шкіру.

Про зміни в моторному відсіку автомобіля нічого невідомо, але, ймовірно, що там встановлено щось цікавіше, ніж стандартний для ЗАЗ-968 чотирициліндровий бензиновий двигун, що розвиває 41 кінську силу і поєднується з механічною КПП. Втім, навіть із таким малопотужним агрегатом авто здатне розганятися до 118 км на годину.