У Кам’янському оголосили призов на військову службу

У Кам’янському оголосили призов на військову службу

Виконавчий комітет Кам’янської міської ради прийняв рішення про черговий призов громадян міста на строкову військову службу в квітні – червні та жовтні – грудні 2022 року. Рішенням затверджені основний та резервний склад міської призовної комісії. Затверджено також перелік підприємств, установ та організацій, яким рекомендовано виділити технічних працівників і транспортні засоби для забезпечення проведення призову.

Керівникам навчальних закладів, підприємств, установ, організацій міста рекомендовано з 1 квітня по 30 червня та з 1 вересня по 30 грудня забезпечити оповіщення призовників про виклик до Кам’янського районного центру комплектування та соціальної підтримки та своєчасне прибуття їх до призовної дільниці; забезпечити звільнення від роботи на необхідний час громадянам, які викликаються районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки та виконують обов’язки, пов’язані з призовом на військову службу, та особам, які направляються районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки на амбулаторне чи стаціонарне лікування (медичний огляд).

Навчальним закладам, розташованим на території Кам’янської міської територіальної громади, необхідно організувати роботу щодо організації обліку призовників, своєчасної видачі призовникам довідок про зарахування до навчального закладу, а в разі відрахування – повідомлення про це Кам’янський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, оповіщення на вимогу начальника центру призовників про виклик та забезпечення своєчасного прибуття громадян призовного віку до призовної дільниці.

Управлінню охорони здоров’я міської ради – організувати медичний огляд призовників та забезпечити медичну комісію необхідною кількістю лікарів-фахівців і середнього медичного персоналу; виділити для проведення медичного обстеження необхідну кількість медичного інструментарію та медикаментів.