Ворог здійснив ракетні атаки на Дніпро, Кривий Ріг, Полтаву та Кременчук

Ворог здійснив ракетні атаки на Дніпро, Кривий Ріг, Полтаву та Кременчук

Вночі російські агресори завдали масованих ракетних ударів по Україні. Повідомляється, що тільки з території Білорусі було випущено не менше 30 ракет. Частина з них випущені по Дніпропетровській та Полтавській областях.

У Дніпрі перший обстріл стався відразу після опівночі. Мешканці міста повідомляють про вибухи – від 4 до 10 – та пожежі, що виникли у наслідок обстрілу. Друга атака була здійснена за кілька годин глухої ночі.

Як повідомив голова військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко, серйозно зруйнований один з інфраструктурних об’єктів. Який саме не уточнюється. Двоє людей отримали поранення.

Також, за його словами, чотири ракети та безпілотник були успішно перехоплені протиповітряною обороною.

Влада обіцяє надати офіційну інформацію про наслідки атаки і закликає мешканців не поширювати фото та відео з місця вибухів.

На Кривий Ріг вночі ворог здійснив атаку за допомогою реактивних систем залпового вогню «Град», – повідомив голова військової адміністрації міста Олександр Вілкул. Удар прийшовся на район Інгульця. Відомо, від удару зруйнована та загорілася автозаправка на околицях міста, постраждалих немає. Про інші наслідки обіцяють оприлюднити пізніше.

Також цієї ночі і під ранок ворог здійснив ракетні удари по Полтаві і Кременчуку. Відомо, що в Кременчукі удари прийшлися на інфраструктурні об’єкти та житлові квартали. Більші подробиці завданої шкоди будуть повідомлені офіційно найближчим часом.