Розмістіти резюме на сайті Державної служби зайнятості пропонують безробітним Кам’янського

Розмістіти резюме на сайті Державної служби зайнятості пропонують безробітним Кам’янського

Розмістити своє резюме на сайті Державної служби зайнятості – це важливий крок до нової роботи, запевняють фахівці Кам’янського міського центру зайнятості. «Якщо ви шукаєте роботу, саме час розмістити резюме на сайті державної служби зайнятості. Це завжди чудова ідея, адже ви стаєте на крок ближче до нової роботи», – переконують безробітних в Центрі зайнятості.

Що потрібно зробити для розміщення резюме?

Отже, крок перший: створіть персональний кабінет на сайті служби. Якщо ви зареєстрований безробітний, вам допоможе кар’єрний радник.
Разом з вами він вносить у персональну картку дані для резюме: професійні компетенції, додаткові навички, інформацію про освіту, участь у тренінгах та курсах; опис бажаної роботи.

Крок другий: в електронному кабінеті в опції «Мої резюме» ви створюєте резюме, заповнюючи запропоновані блоки.

Крок третій: натисніть «Зберегти». Готово! Перш ніж ваше резюме з’явиться на сайті, його перевіряє модератор. Якщо є потреба внести зміни, увійдіть до картки резюме, відредагуйте текст і знову збережіть зміни.

Ви також можете перейти на освітній портал Державної служби зайнятості і там теж розмістити резюме. Щоб це зробити, вам необхідно зареєструватися (перегляньте відеоінструкцію зі створення резюме на порталі). Заповнивши відповідні блоки, необхідно зберегти резюме та за бажанням відправити документ на e-mail роботодавцю або скачати у форматі PDF.

За допомогою шукачі роботи можуть звертатись до фахівців з профорієнтації Кам’янського міського центру зайнятості за професійною консультацією. Центр розташований за адресою: вул.Медична,6.

Телефон: 0569554157. Telegram-канал: https://t.me/Pidtrumka_DCZ_DNP