У Кам’янському представили нового начальника поліції

У Кам’янському представили нового начальника поліції

25 липня заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Павло Баранник представив особовому складу Кам`янського районного управління поліції нового керівника — полковника поліції Олександра Клешню.

До призначення на посаду очільник поліції Кам`янського обіймав посаду начальника Нікопольського районного управління поліції.

В органах внутрішніх справ Олександр Клешня з 2000 року. Свою службу він розпочав з оперуповноваженого Бубушкінського відділу міліції. Працював у карному розшуку, управлінні по боротьбі з організованою злочинністю, був начальником кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції у м. Дніпро. Обіймав посаду начальника Новокодацького відділення поліції й був заступником начальника управління карного розшуку Дніпропетровської області.

Олександр Клешня професійно займається спортом. У 2019 році він став чемпіоном Європи по дзюдо серед ветеранів, який проходив у шотландському місті Глазго. У 2021 році став призером чемпіонату світу, який проходив у Лісабоні.

Олександр Клешня подякував керівництву ГУНП за надану довіру та приступив до виконання своїх посадових обов`язків.

Як вже раніше повідомляв “Пильний Погляд”, полковник поліції Сергій Лукашов, який раніше очолював управління поліції в Кам’янському районі, відправлений у відставку.