У торгових мережах Дніпропетровщини можуть продавати небезпечні заморожені курячі смужки

У торгових мережах Дніпропетровщини можуть продавати небезпечні заморожені курячі смужки

Щодо можливості обігу та реалізації небезпечних продуктів – заморожених сирих курячих смужок на території Дніпропетровщини попереджає Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області. 

Від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло інформаційне повідомлення, отримане системою швидкого оповіщення, щодо харчових продуктів та кормів (RASFF), стосовно виявлення Salmonella enteritidis у заморожених сирих курячих смужках, що експортувались з Польщі (виробник: вантажовідправник: Krak-Tol Katarzyna i Artur Tolak sp.j., Poland) до України (отримувач: ТзОВ «ЕКСІМ ФУД», вул. Хмельницького, 10, смт Куликів, Львівська обл., 44835).

При виявленні даного продукту в обігу у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області просять терміново повідомляти за тел. (099) 723 16 99.

«Також доводимо до відома операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з обігу, а також у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області», – йдеться у повідомлені відомства.