В Кам’янському триває демонтаж тимчасових споруд

В Кам’янському триває демонтаж тимчасових споруд

В Кам’янському триває демонтаж об’єктів, встановлених без відповідних дозвільних документів. Про це повідомила пресслужба міськради.

Комунальне підприємство Кам’янської міської ради «Благоустрій» інформує громадськість міста та власників самовільно розміщених на території Кам’янської міської територіальної громади тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності про те, що на теперішній час триває демонтаж об’єктів, встановлених без відповідних дозвільних документів.

Так, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2023 №13 «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.03.2018 №114 зі змінами» до переліку самовільно розміщених об’єктів (майна) сфери споживчого ринку, відпочинку та послуг, що підлягають демонтажу, включено дві тимчасові споруди, розташовані по просп.Конституції (в районі будинків №19 та 21) – власник ПП «Зевс» (Довгаль Є.Л.).

На виконання зазначеного вище рішення відповідно до наданих повноважень та чинного законодавства комунальним підприємством буде вжито відповідних заходів щодо демонтажу об’єктів, встановлених без відповідних дозвільних документів.