В Кам’янському вулицю Республіканську перейменують у вулицю Української Добровольчої Армії

В Кам’янському вулицю Республіканську перейменують у вулицю Української Добровольчої Армії

Низка питань щодо перейменування та приведення у відповідність назв окремих вулиць міста розглядались на засідання Комісії з питань, пов’язаних з найменуванням та перейменуванням вулиць, провулків, проспектів, бульварів, площ, скверів тощо, розташованих на території Кам’янської міської територіальної громади, та присвоєння їм імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій. Про рішення, що були прийняти на засіданні комісії, повідомила пресслужба міськради.

Як йдеться у повідомленні, комісія підтримала пропозицію щодо перейменування вул.Республіканської на вул.Української Добровольчої Армії. Опитування з даного питання проводилося на платформі електронної демократії наприкінці грудня минулого року.Відповідний проєкт рішення буде винесений на засідання міської ради.

Також комісія розглянула перелік вулиць міста, назви яких дублюються в різних районах міста. За окремими з них найближчим часом будуть проведені електронні консультації та опитування для визначення нових варіантів назв.

В Кам'янському вулицю Республіканську перейменують у вулицю Української Добровольчої Армії - ФОТО