На Дніпропетровщині підліток попався на збуті наркотиків

На Дніпропетровщині підліток попався на збуті наркотиків

В Дніпрі поліцейські затримали 16-річного хлопця за підозрою у збуті наркотиків. Розфасовані наркотичні речовини неповнолітній зловмисник розповсюджував шляхом закладок в публічно доступних місцях, повідомили в Нацполіції.

21 квітня співробітники карного розшуку відділення поліції №6 Дніпровського районного управління поліції, біля гаражів по вулиці Уральській, помітили підозрілого хлопця. Він закопував невідомий згорток, після чого фотографував на мобільний телефон.

Правоохоронці встановили особу неповнолітнього хлопця. Ним виявився 16-річний місцевий мешканець. При перевірці у нього поліцейські виявили 10 згортків з речовиною схожою на «амфетамін». Крім цього, під час огляду вилученого мобільного телефону поліцейські виявили фотознімки з адресами та місцями закладок. Загалом правоохоронці знайшли 8 таких схованок.

Хлопця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та 22 квітня слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 307 (виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.