Обрати професію випускникам шкіл Кам’янського допоможе служба зайнятості

Обрати професію випускникам шкіл Кам’янського допоможе служба зайнятості

Щороку перед випускниками шкіл виникає проблема вибору майбутньої професії. Постають питання «Що я хочу?», «Що я можу?», «Які професії зараз потрібні?»

“Щоб визначитися та поєднати все в єдине ціле тобі допоможе державна служба зайнятості. Завітай на онлайн-платформу «Моя професія: консультаційна мережа» myprofession.com.ua. Проходження тестів гарантує високу результативність діагностики та максимально наближений професійний вибір. Не пошкодуй часу, зайва година, витрачена на усвідомлення професійних вподобань, може заощадити тобі роки марних зусиль у пошуку професії по душі у майбутньому!

Телефонуй до Кам’янського міського центру зайнятості  0569554157 та отримай для проходження тестування унікальний пароль. За результатами пройдених тестів фахівець з профорієнтації надасть кваліфіковану допомогу з вибору напряму майбутньої професійної діяльності, розкаже про перспективні професії та пропозиції ринку праці. Служба зайнятості допоможе краще зрозуміти себе та свої прагнення щодо кар’єри та визначитися з подальшими планами”, – зазначають в Кам’янському центрі зайнятості.