У Кам’янському відзначили День захисників і захисниць України

У Кам’янському відзначили День захисників і захисниць України

13 жовтня у Кам’янському пройшли урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України. Пам’ятний мітинг та урочиста церемонія покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам АТО/ООС пройшли на Майдані Героїв.

В урочистостях взяв участь міський голова Андрій Білоусов, представники влади, військовослужбовці, ветерани, волонтери, члени громадських організацій та небайдужі городяни. Присутні вшанували пам’ять героїв, які загинули в боротьбі за незалежність і свободу України.

«День захисників і захисниць України співпадає з великим релігійним святом – Покрови Пресвятої Богородиці. Наш обов’язок – завжди пам’ятати та вшановувати людей, які віддали свої життя за наше місто і країну та вибороли для нас свободу. Імена героїв та пам’ять про їх подвиг завжди залишаться у наших серцях. Дякую нашим військовослужбовцям та волонтерам за мужність, силу духу та стійкість», – сказав Андрій Білоусов.

(без названия) - ФОТОУ Кам’янському відзначили День захисників і захисниць України - ФОТО

За проявлену мужність та особистий героїзм міський голова вручив нагороди волонтерам, членам ГО «Патріот-2015» та людям, які повернулися з зони ООС.

У Кам’янському відзначили День захисників і захисниць України - ФОТО