До уваги безробітних та шукачів роботи в Кам’янському

До уваги безробітних та шукачів роботи в Кам’янському

Обслуговування безробітних, які вже перебувають на обліку в центрі зайнятості, здійснюється у дистанційному режимі. Про це повідомили в міському центрі зайнятості.

“Прохання бути на зв’язку – вам зателефонують фахівці центру зайнятості. Будь ласка, відповідайте на телефонні дзвінки, а по можливості – передзонюйте, адже це потрібно для нарахування Вам допомоги по безробіттю, яка зараз продовжує виплачуватись в повному обсязі та без затримок”, – наголошують в центрі зайнятості.

Безробітні у разі виїзду в іншу місцевість країни припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість перереєструватися у найближчому для них центрі зайнятості за місцем перебування. У разі виїзду за кордон припиняють реєстрацію в центрі зайнятості як безробітні та мають можливість поновити статус безробітного після повернення в Україну.

Прийом громадян які нещодавно втратили роботу та вимушених переселенців що шукають роботу, здійснюється у звичайному режимі. Зареєструватись в центрі зайнятості можна через портал електронних державних послуг “ДІЯ”

“У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів нагадуємо про електронні сервіси державної служби зайнятості . Наш веб-сайт dcz.gov.uа. Гаряча лінія Кам’янського міського центру зайнятості 0685724232”, – нагадали в центрі.

Читайте також: “Нова робота для мешканців Кам’янського під час війни: що пропонують популярні та нові сервіси”.