Приєднатись до загальної толоки закликає мешканців Кам’янського району військова адміністрація

Приєднатись до загальної толоки закликає мешканців Кам’янського району військова адміністрація

Мешканці окремих населених пунктів Кам’янського району збираються на цьому тижні влаштувати толоку, щоб підтримати благоустрій. Приєднатись до толоки запрошує мешканців району Олег Гапіч, очільник Кам’янської районної військової адміністрації.

Автор: Валентин Фіголь.

В Кам’янському районі зберігається стабільна ситуація, функціонує вся інфраструктура району, розповів О. Гапіч. Тому, на його думку, настав час зайнятись благоустроєм території населених пунктів району – як це традиційно робиться навесні.

«На вулиці встановлюється тепла весняна погода, і, за нашими традиціями, в цю пору люди прибирають й доводять до ладу свій будинок, а всі гуртом приводять до належного вигляду території населених пунктів», – прокоментував ситуацію голова райдержадміністрації.

За словами посадовців, Верхньодніпровською міською та Лихівською селищною громадами вже на цьому тижні заплановано проведення толоки – масових заходів з благоустрою руками мешканців населених пунктів.

«Закликаю всіх мешканців району підтримати такі акції у ваших населених пунктах та зробити особистий посильний внесок в покращення благоустрою», – написав пан Гапіч на фб-сторінці Кам’янської райдержадміністрації.