У Кам’янському відбувся Кубок з кіокушин карате-до «Кубок Роями»

У Кам’янському відбувся Кубок з кіокушин карате-до «Кубок Роями»

Днями на базі СК «Прометей» відбувся ІІ Відкритий Кубок спортивного клубу «Бусін-кан» з кіокушин карате-до «Кубок Роями» у розділі «куміте», присвячений Дню захисника і захисниць України. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

У змаганнях взяли участь майже 200 спортсменів з Кам’янського, Дніпра, Новомосковська, Кривого Рогу, Верхівцева, Кропивницького, Вільногірська, Кременчука та Полтави.

Серед учасників також були спортсмени клубу «Бусін-кан», які у складі збірної команди України успішно представили Україну та Кам’янське на Чемпіонаті Європи з кіокушин-кан карате-до «EVROPEANCHAMPIONSHIN-KAN 2022», який проходив 24-25 вересня в Іспанії (м. Мадрид). Спортсмени вибороли три перших, два других та два третіх місця.

За результатами змагань «Кубок Роями» були розіграні три командних місця серед команд гостей турніру. Так, перше командне місце зайняла команда з Новомосковська клуб «Русичі» (8 перших місць), друге місце – команда з Кропивницького клуб «Sokol Dojo» (6 перших місць), третє місце – команда з Новомосковська клуб «Sentoki» (5 перших місць).

Спортсмени спортивного клубу «Бусін-кан» вибороли 13 перших місць.