Медзаклади Дніпропетровщини шукають лікарів на Порталі вакансій

Медзаклади Дніпропетровщини шукають лікарів на Порталі вакансій

Медики області можуть знайти роботу за допомогою Порталу вакансій. Нині на платформі – 38 посад лікарів і 1 – медсестри. Їх пропонують 12 закладів регіону. Медики потрібні закладам Кривого Рогу, Дніпра, Синельникового, Кам’янського, Петропавлівки, Тернівки. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровській ОВА.

«Портал вакансій медичних працівників створило МОЗ. Це зручна платформа для пошуку роботи у галузі охорони здоров’я. Можна ознайомитися з наявними вільними посадами у кожному регіоні, їхніми перевагами та можливостями. А ще – вимогами до кандидата і розміром майбутньої зарплати», – зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Тетяна Квітницька.

Нині на Порталі вакансій – 39 вільних посад у медзакладах Дніпропетровщини. Там чекають на анестезіологів, терапевтів, педіатрів, невропатологів, ендокринологів, хірургів, реабілітологів.

Медики потрібні закладам Кривого Рогу, Дніпра, Синельникового, Кам’янського, Петропавлівки, Тернівки. Є вільні робочі місця й у лікарнях Синельниківського, Криворізького, Новомосковського районів.

Загалом на Порталі – понад 500 вакансій у медзакладах по всій Україні.