Російська ракета знову влучила в енергетичну інфраструктуру на Дніпропетровщині

Російська ракета знову влучила в енергетичну інфраструктуру на Дніпропетровщині

Росіяни всю ніч на середу, 19 жовтня, обстрілювали Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровщини, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко. При цьому ворог застосовував різні види озброєння.

«У Криворізькому районі поцілили ракетами по енергетичній інфраструктурі. Серйозні руйнування. Без електрики залишилися міста та села в Апостолівській, Зеленодольській, Широківській та Софіївській громадах і один з районів Кривого Рогу. Знеструмлені насосні станції місцевих водоканалів. У цих же громадах перебої з водою. Тривають відновлювальні роботи», – зазначив Резніченко.

Крім того, у Кривому Розі в результаті обстрілу окупантів понівечений двоповерховий будинок. За попередніми даними, на щастя, ніхто не постраждав. На місці працюють рятувальники та правоохоронці.

«Нікопольський район російські окупаційні війська усю ніч обстрілювали з «Градів», «Ураганів» та важкої артилерії. Скерували на Марганецьку та Червоногригорівську громади до 60 снарядів. Людей не зачепило. Пошкоджені житлові будинки», – додав Резніченко.

Нагадаємо, 18 жовтня, дві російські ракети влучили в об‘єкт енергетичної інфраструктури у Дніпрі. Там сталася масштабна пожежа, є серйозні руйнування. У результаті обстрілу також постраждала одна людина – 57-річний чоловік дістав уламкові поранення.