Дорожні неприємності: аварії та дірки в асфальті в Кам’янському

Дорожні неприємності: аварії та дірки в асфальті в Кам’янському

На дорогах Кам’янського зійшов сніг. Подекуди – разом зі шматками асфальту, відкривши старі й нові ями на проїжджій частині. Зважаючи на неуважну метушню водіїв та пішоходів, на дорогах міста в перший день лютого було неспокійно.

Пішохід врізався в мікроавтобус в центрі Кам’янського вранці, о 10 годині. Переходив дорослий дядько Гімназичний проспект з боку ліцею не по переходу, який був в 3 десятках кроків. Почав тікати від легкового авто, яке їхало з боку пр. Свободи та врізався в мікроавтобус, який рухався назустріч. Дядько впав, до нього позбігались люди і допомогли піднятись.

Десь за годину трапилась ще одна дорожньо-транспортна пригода. На сумнозвісному перехресті проспектів Шевченко та Аношкіна «Ауді» виїхала з боку військового комісаріату та зіткнулась з ВАЗом, що спускався від «Зорі». Обійшлось без постраждалих, машинам перепало, особливо ВАЗу.

Відлига виявила ще одне джерело потенційної загрози на дорогах – свіжі й старі ями на проїжджій частині дороги. Дуже постраждав від примхливої зими мостовий перехід, а також підйом проспекту Свободи.

Петиція з вимогою відремонтувати дорогу по вулиці Мурахтова розміщена на сайті електронних петицій. Люди пишуть, що повз центральний ринок міста вже не проїхати.

Сьогодні біля 9 пожежної частини на вулиці Москворецькій відбулись урочисті заходи з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони.

Рятувальники показали нову спецтехніку, отриману по лінії Державної служби з надзвичайних ситуацій, а також обладнання й обмундирування, придбані за кошти міського бюджету.

Наостанок присутніх запросили скуштувати страв польової кухні, які  приготував колектив Служби порятунку міста.