У Кам’янському відбулось засідання виконкому міської ради

У Кам’янському відбулось засідання виконкому міської ради

18 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного увійшли 19 поточних та 106 додаткових питань, 102 з яких підготовлені службою у справах дітей міської ради.

Виконавчий комітет взяв до відома інформаційну доповідь директор департаменту екології та природних ресурсів міської ради Богдана Наполова про екологічний стан міста Кам’янське та хід виконання Екологічної програми міста Кам’янського на 2016–2020 роки. Актуальними проблемами міста залишаються: забруднення атмосферного повітря, забруднення водних об’єктів, проблеми щодо поводження з відходами, збереження та збільшення площ зелених насаджень.

З метою якісної та організованої роботи з підготовки і проведення приписки громадян 2005 року народження до призовної дільниці Кам’янського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки виконавчий комітет міської ради затвердив основний та резервний склад міської комісії з питань приписки громадян. До 2 грудня будуть надані списки громадян відповідного року народження, які знаходяться на обліку та підлягають приписці до призовної дільниці у січні – березні 2022 року. Також призовну дільницю буде забезпечено необхідною кількістю лікарів-фахівців, молодшого медичного персоналу та інструментарієм і медикаментами для огляду призовників. Крім цього, у кожній лікарні виділять необхідну кількість ліжок для медичного обстеження призовників у стаціонарних умовах.

У зв’язку з припиненням юридичної особи – Комунальне некомерційне підприємство Кам’янської міської ради «Міська стоматологічна поліклініка» шляхом його приєднання до Комунального некомерційного підприємства Кам’янської міської ради «Міський консультативно-діагностичний центр» були внесені відповідні зміни до Порядку надання послуг безоплатного зубного протезування пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету на 2021 рік. Послуги з безоплатного зубного протезування  надаватимуться Комунальним некомерційним підприємством Кам’янської міської ради «Міський консультативно-діагностичний центр».

Також виконавчим комітетом прийняті зміни до порядку виконання заходів програми розвитку сімейної та ґендерної політики в місті Кам’янське на 2018–2021 роки, якими доповнено категорії сімей з дітьми, які за рахунок коштів міського бюджету мають право на отримання натуральної допомоги у вигляді продуктових наборів один раз на рік.

Серед інших проєктів рішень, прийнятих на засіданні – внесення змін до складу комісії з екологічних питань м.Кам’янське, про складання протоколів про адміністративні правопорушення, надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, внесення змін до фінансових планів комунальних підприємств.

Низка додаткових розглянутих питань підготовлена департаментом соціальної політики та службою у справах дітей міської ради, які потребували невідкладного вирішення.